Actions

  Print Article
  BookMark Article

Categories    Category List

  Advice
  Aging
Arts
  Arts And Crafts
  Ask An Expert
  Automotive
  Banking
  Break-up
  Budgeting
Business
  Business Management
  Cancer Survival
  Career
Cars And Trucks
  Casinos
  Causes And Organizations
  Cell Phones
  Cheating
  College And University
Computers
  Computers And Technology
Cooking
Crafts & Hobbies
  Culture
Culture And Society
Current Affairs
  Dating And Relationships
  Death
Disease & Illness
  Domain Names
  Drop Shipping
  E-Commerce
  Electronics
Entertainment
  Environment
  Etiquette
  Ezines And Newsletters
  Family Concerns
Fashion
  Fiction
Finance
  Finances
  Financial Planning
  Food And Drinks
  Forums
  Gadgets And Gizmos
  Gambling
Gardening
Health & Fitness
Home
Home & Family
  Home Business
  Home Improvement
  Home Management
  Human Resources
  Import Export
  Infants And Toddlers
  Innovation
  Inspirational
  Insurance
  Intellectual Property
Internet
Internet Business
  Jobs
  K-12
  Medical Business
  Medicines And Remedies
Men Only
  Motivational
Motorcycles
  Nature
  Opinions
Our Pets
  Personal Development
  Pets And Animals
  Podcasting
  Pregnancy And Family Pla
  Presentation
Product Reviews
  Quotes
  Recreation
Recreation & Sports
  Recreation And Leisure
Reference & Education
Relationship
  Religion And Spiritualit
  Screenplay
  Search Engines
  Self Help
Self Improvement
  Selling
  Shopping
  Short Stories
  Society
  Speaking
  Sports
  Structured Settlements
  Supplements And Vitamins
  Team Building
  Technology
  Telecommuting
  Telesales
  Television
  Tools & Resources
  Travel
Travel & Leisure
  Video
  Web Development
Weddings
  Wellness, Fitness And Di
  Womens Interest
  Work Life Balance
  World Affairs
Writing & Speaking

Online Now    Online Now

Guests Online (67)

Baiduspider (30)

Bing (2)

Googlebot/2.1 (3)

Baiduspider (1)

Bing (1)

Author Login    Author Login

Welcome Guest! Please login or create an account.

Username:

Password:If you do not have an account yet, you can register ( Here ), or you may retrieve a lost user/pass ( Here ).

Navigation    Navigation

   10 newest articles RSS

Author Highlights    Featured Author

adstorm adstorm
rugeley

View My Bio & Articles


Rajesh Kumar
New Delhi

View My Bio & Articles


Nicholas Koutrakos
Boca Raton Blvd

View My Bio & Articles


DisclosureDisclosure

You should assume that the owner of this website is an affiliate for the provider of goods/services mentioned on this website. Sometimes the owner may get paid a commission if you purchase the product when following a link.

Wijn Kopen Bij Een Wijn Groothandel

Author : Jasmine Smith

Submitted : 2011-09-21 17:33:21    Word Count : 715    Popularity:   15

Tags:   Goede wijn, Witte wijn kopen, Wijn aan huis leveren, Cava brut, Champagne en Prosecco

Author RSS Feed   Author RSS Feed

Champagne en cava staan voor klasse, luxe en een extravagante manier van leven. Dit is een van de redenen waarom champagne en prosecco worden genuttigd door klasvolle mensen, over heel de wereld. Maar wijn is niet goedkoop en goede wijn valt vaak buiten het budget van vele mensen. Zeker de oudere wijnen hebben een hoge prijs, aangezien ze van een betere kwaliteit zijn dan hun jongere tegenhangers. Indien u graag goede wijn drinkt, kan wijn in grote hoeveelheid kopen bij een wijngroothandel, misschien wel de oplossing voor u zijn. U kunt bij hen een goede prijs bekomen, door bijvoorbeeld wijn en cava voor jezelf, je vrienden en familie tezamen te kopen. Door deze gecombineerde aankopen kan je een zeer interessante prijs bekomen voor goede wijnen, die bij aankopen in kleine hoeveelheden, waarschijnlijk te duur zouden zijn geweest.

Maar hoe gaat iemand van start om zelf een wijn groothandel op te starten? Er zijn vele factoren waar u rekening mee moet houden, ten minste als u uw zaak zo snel mogelijk winstgevend wenst te maken. Zonder een doordacht plan, kan het anders wel eens een zeer zware beproeving worden, om van de startende zaak een succes te maken. Of u nu wijn of cava brut gaat verkopen, het eerste punt op uw agenda is het vinden van een goede importeur of verdeler. De juiste importeur vinden is zeer belangrijk, aangezien sommige importeurs kiezen voor goede kwaliteitswijnen en andere voor kwantiteit, waarbij de smaak van de wijn en cava van minder belang is.

Uiteraard, is de keuze van uw wijn zelf ook van een heel groot belang. Het is belangrijk om te weten welke wijn populair is onder uw mogelijke klanten. Er zijn eindeloos veel regioís waar men wijn produceert, net zoals elke streek wel zijn geliefkoosde wijn heeft. U mag er bijvoorbeeld wel van uitgaan, dat er in Frankrijk minder Spaanse wijnen zullen worden gedronken dan in BelgiŽ. Het zou natuurlijk makkelijk zijn als u kon voorspellen of uw klanten graag een zachte, toegankelijke, Spaanse wijn wensen of een heerlijke, Franse Bordeaux. In de praktijk is dit jammer genoeg niet zo eenvoudig te achterhalen.

De volgende beslissing die u moet maken is de hoeveelheid wijn die u gaat inkopen. Uw importeur kan u overladen met fantastische promoties indien u grote hoeveelheden aankoopt, u bent echter gebonden aan uw eigen stockageruimte. Let er zeker ook op dat uw opslagruimte niet te vochtig is en veilig kan afgesloten worden. U wilt uw investering uiteraard veilig bewaren en op een dergelijke manier, dat de kwaliteit en smaak van uw wijn zo goed mogelijk wordt behouden.

Je volgende taak bestaat erin het profiel van je potentiŽle klanten te bepalen. Indien u in grote aantallen wil verkopen, doe je er best aan een economisch aantrekkelijke prijs te stellen en een toegankelijke wijn te selecteren, die door een groot publiek zal geapprecieerd worden. Dit is uiteraard niet het geval als u zich enkel op een bepaald segment van de markt wenst te richten. Uw doelgroep bepalen is dus een zeer belangrijke taak. De gebruikte verpakking is ook van belang. Hoe goed de kwaliteit van uw wijn ook mag zijn, uw wijn zal niet verkopen indien uw fles en verpakking de consument niet aanspreekt. Of de klant nu op zoek is om een witte wijn te kopen of een rode, hij zal niet snel een fles zonder uitstraling in zijn winkelkarretje leggen. Welke ook uw doelgroep, regio of product keuze zal zijn, de uitstraling van uw product is van cruciaal belang.

Er zijn uiteraard vele wijn handelaars actief op de markt. Hoe kan je dan geld verdienen? Hoe kan je de klanten overtuigen om voor jouw wijn of cava te kiezen? U kunt een extra service bieden, waardoor u zich onderscheid van uw concurrentie. Denk vanuit het standpunt van de klant. Wijn aan huis leveren geeft de klant de mogelijkheid om door enkele toetsen op de computer zijn geliefkoosde drank bij zich thuis te krijgen, zonder de deur uit te moeten. Geef af en toe aan trouwe klanten eens een korting, maar bovenal, wees creatief.

Author's Resource Box

www.partywines.be is een wijn importeur en verkoper. Via deze site kunt u uw favoriete wijn bestellen voor al uw gelegenheden. Dit bedrijf heeft geen uitgebreide collectie, maar voor elk feest een gepaste wijn.


Article Source:
www.1ArticleWorld.com

 

  Report Article
Badly Written Offensive Content Spam
Bad Author Links Mis-spellings Bad Formatting
Bad Author Photo Good Article!