Actions

  Print Article
  BookMark Article

Categories    Category List

  Advice
  Aging
Arts
  Arts And Crafts
  Ask An Expert
  Automotive
  Banking
  Break-up
  Budgeting
Business
  Business Management
  Cancer Survival
  Career
Cars And Trucks
  Casinos
  Causes And Organizations
  Cell Phones
  Cheating
  College And University
Computers
  Computers And Technology
Cooking
Crafts & Hobbies
  Culture
Culture And Society
Current Affairs
  Dating And Relationships
  Death
Disease & Illness
  Domain Names
  Drop Shipping
  E-Commerce
  Electronics
Entertainment
  Environment
  Etiquette
  Ezines And Newsletters
  Family Concerns
Fashion
  Fiction
Finance
  Finances
  Financial Planning
  Food And Drinks
  Forums
  Gadgets And Gizmos
  Gambling
Gardening
Health & Fitness
Home
Home & Family
  Home Business
  Home Improvement
  Home Management
  Human Resources
  Import Export
  Infants And Toddlers
  Innovation
  Inspirational
  Insurance
  Intellectual Property
Internet
Internet Business
  Jobs
  K-12
  Medical Business
  Medicines And Remedies
Men Only
  Motivational
Motorcycles
  Nature
  Opinions
Our Pets
  Personal Development
  Pets And Animals
  Podcasting
  Pregnancy And Family Pla
  Presentation
Product Reviews
  Quotes
  Recreation
Recreation & Sports
  Recreation And Leisure
Reference & Education
Relationship
  Religion And Spiritualit
  Screenplay
  Search Engines
  Self Help
Self Improvement
  Selling
  Shopping
  Short Stories
  Society
  Speaking
  Sports
  Structured Settlements
  Supplements And Vitamins
  Team Building
  Technology
  Telecommuting
  Telesales
  Television
  Tools & Resources
  Travel
Travel & Leisure
  Video
  Web Development
Weddings
  Wellness, Fitness And Di
  Womens Interest
  Work Life Balance
  World Affairs
Writing & Speaking

Online Now    Online Now

Guests Online (73)

Bing (2)

Googlebot/2.1 (3)

Bing (1)

Author Login    Author Login

Welcome Guest! Please login or create an account.

Username:

Password:If you do not have an account yet, you can register ( Here ), or you may retrieve a lost user/pass ( Here ).

Navigation    Navigation

   10 newest articles RSS

Author Highlights    Featured Author

Ted Roberson
Colorado Springs

View My Bio & Articles


Al Gammate
Liberty

View My Bio & Articles


Ken Mathie
Darwin

View My Bio & Articles


DisclosureDisclosure

You should assume that the owner of this website is an affiliate for the provider of goods/services mentioned on this website. Sometimes the owner may get paid a commission if you purchase the product when following a link.

Alles Over Cava En Wijn

Author : Jasmine Smith

Submitted : 2011-11-03 18:42:42    Word Count : 727    Popularity:   12

Tags:   importeurs van wijn, verkoop van wijn, leveranciers van cava

Author RSS Feed   Author RSS Feed

Wijn is een van de exclusieve dranken die door mensen van over heel de wereld wordt gedronken en geapprecieerd. Er zijn vele soorten wijn, dus mensen met alle smaken en voorkeuren kunnen hun favoriete wijn op de markt vinden. Een van de belangrijkste soorten wijn is cava, die reeds meer dan 140 jaar wordt gemaakt in Spanje. Cava is vooral de laatste 10 jaar een zeer sterk opkomend product en wordt over heel de wereld geconsumeerd. Cava wordt niet langer gezien als het kleine broertje van champagne, dit wordt zeker duidelijk als we de cijfers van de verkoop van wijn bekijken. Cava is de laatste jaren een evenwaardig product geworden van champagne, echter wel aan een voordeligere prijs. U betaalt niet voor de naam champagne, maar u krijgt wel een evenwaardig product. Door de enorme vraag naar cava, zijn er daarom ook vele wijnverdelers bijgekomen op het internet. Zij bieden interessante promoties aan op cava, die door hun klanten in grote getallen worden aangekocht. Cava wordt gemaakt van andere druiven ( vooral Macabeo, Parellada en Xarel-lo) dan champagne, maar mag zeker en vast niet gezien worden als een goedkope imitatie ervan. Net zoals bij champagne heef ook cava zijn specifieke regio, waar de godendrank wordt geproduceerd, de kwaliteit staat zonder enige twijfel naast die van de grote champagnes.

De leveranciers van cava alsook de producenten gebruikten in de jaren 70 de naam Spaanse champagne. Door een beslissing van de Europese Unie werd het echter onmogelijk om de naam champagne te gebruiken voor producten die werden geproduceerd buiten de Franse regio Champagne zelf. Hierdoor werden de Spaanse producenten genoodzaakt hun naam te veranderen naar cava. De Spaanse schuimwijn ondervond veel hinder en de verkoop viel terug door deze verplichte naamswijziging. Op lange termijn was dit echter een positieve zaak, aangezien de naamswijziging cava zijn eigen identiteit en kenmerken heeft gegevens. De naam cava is net zoals zijn Franse tegenhanger, champagne, een begrip geworden op de internationale drankenmarkt en heeft ervoor gezorgd dat de schuimwijn uit de schaduw is kunnen treden van, zijn toen grotere broer, champagne. Door hun eigen applicaties en wetgevingen is de kwaliteit van de Spaanse schuimwijn de laatste jaren enorm toegenomen. De importeurs van wijn zien dan ook een grote toename in het aantal bestellingen en de vraag naar cava. Het is immers het ideale, goedkopere alternatief van champagne.

Vele personen die online wijn kopen bestellen cava, maar van waar is cava eigenlijk afkomstig? Het overgrote deel van de cava wordt geproduceerd in Catalonië, dit is de regio rond Barcelona. Ondanks dat dit geen groot gebied is, zorgt deze kleine regio voor 90% van de productie van cava. Het is de Penedés regio, gelegen in Catalonië, waar de beste cava wordt gemaakt. Deze regio heeft de beste voorwaarden qua klaimaat en topografie. De druiven kunnen zich hier perfect ontwikkelen en komen dan ook het best tot hun recht in de hier geproduceerde cava’s. Indien u interesse heeft in de geschiedenis van deze wondermooie wijn volgen hier enkele details Wanneer we teruggaan naar 1870, vinden we een groep Catalaanse wijn producenten de ‘Seven Creek Sages” genaamd, die samen kwamen om te discuteren over een methode om schuimwijn te produceren die de concurrentie kon aangaan met de Franse champagnes. Deze mensen investeerder in wijngaarden, uitrustingen... met als resultaat dat Josep Raventos 3000 flessen cava kon produceren. Zo werden dus de eerste flessen cava gemaakt, die uiteindelijk nu in 2011 leiden tot een product dat de strijd kan aangaan met de Franse champagnes, op het gebied van kwaliteit en zeker en vast qua prijs. Cava is een van Spanjes bekendste exportproducten geworden. Want of u hem nu drinkt als aperitief, bij een lunch of zelfs een diner, cava geeft steeds een verfrissende indruk en past bij alle gelegenheden.

Dus kijk bij het aankopen van uw cava online goed naar van waar de importeur van wijn zijn cava’s haalt, zodat u zeker bent dat u cava van een uitstekende kwaliteit aankoopt, zodat u ten volle kan genieten van een heerlijk glas verfrissende Spaanse schuimwijn bij uw lunch, een feestje op het werk of rustig in de zetel bij uw thuis.

Author's Resource Box

www.partywines.be is een wijn importeur en verkoper. Via deze site kunt u uw favoriete wijn bestellen voor al uw gelegenheden. Dit bedrijf heeft geen uitgebreide collectie, maar voor elk feest een gepaste wijn.

Article Source:
www.1ArticleWorld.com

 

  Report Article
Badly Written Offensive Content Spam
Bad Author Links Mis-spellings Bad Formatting
Bad Author Photo Good Article!